Att vilja vara på ett annat sätt

Att vilja var på ett annat sätt.Känner ni också så ibland? Med åren så har jag (nästan)förlikat mej med hur jag funkar. Men det betyder inte att en önskan om en del förbättringar på personlighetsplanet finns.

[På skåpet i hallen ]

Jag är rätt så hetsigt lagd speciellt när projekt ska styras upp. Passionen över inredning och uteliv är det som får min energigryta att bubbla extra mycket. Allt ska gå fort och effektivitet är det bästa som finns enligt mej. Att höra att något inte går att lösa är nog min absolut sämsta gren här i livet.

Det hade varit skönt att vara lite mer trögflytande och ha mer tålamod med sånt som jag tycker är otroligt tråkigt. Inser att det här blev rörigt och obegripligt.

Well well läget idag är att jag fortfarande bara jobbar hemifrån . Det droppas och smörjs i mitt såriga öga. Det känns bättre men är rätt så ömt på de transplanterade ytorna som är 2 st på vardera ungefär 1×1 cm stora. På ovansidan där bitarna av hinna har tagits är det också lite ömt men där känns det ändå helt okej.

Jag och Daniel har haft en underbar helg . God mat har lagats och goda drycker i vinglas har avnjutits .

Mamma Inger jobbade själv i butiken igår och hade en fantastisk dag med massor av härliga kunder. Hon berättade att det har kommit in så himla snygga och bra grejer.

[Multiverktyg med sekatör]

Kolla in den här.

Den här är muggen av emalj är ju väldigt snygg och smart.

Fin fina presenttips hörni.

Vi har öppet cafe och butik 12-16 idag.

Välkommen in och njut av en mysig söndag med oss!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s