Veckans grubbleri

Nu är det bara nio dagar kvar till Julafton…. Jag vill verkligen inte elda på nån stress varken för er eller mej själv. Mer påminna om att det är en tid där jag oxå behöver landa i livet .Ta en funderare och reflektera över vart jag är på väg.

Det låter otroligt präktigt det här förstår jag . Självklart har vi alla vårt sätt att leva men för mej så brukar det vara bra att stanna upp ibland. Kanske upptäcker jag att jag eventuellt kan behöva ändra riktning några grader.

När tankarna vandrar iväg till det som varit tänker jag ofta på min dotter Elsa som gick bort för fyra år sedan knappt tjugoett år gammal.

Min älskade Vilma min fina fina glada och kloka energiknippe till tonåring finns alltid i mina tankar . Blir rörd när jag hör hur ofta som hon besöker sin storasyster Elsas grav.

[Elsa & Vilma julen 2017 som blev Elsas sista jul. Elsas små händer som fjäderlätt ligger i lillasyster Vilmas hand . En bild som jag tycker mycket om har lagt upp många gånger .

Alla år med Elsa med otroligt mycket kärlek och också alldeles för mycket oro, kriser och trauman . Kärleken och saknaden efter henne finns alltid där med mej . Barnen och kärleken hörni två av det stora i livet tänker jag ,

Nu är det en ny era i mitt liv. Funderar en hel del på det. Att få dela livet och framtiden med Vilma, Daniel, mamma , varma vänner och släkt. Varannan vecka med trygghet och omtanke . Nu för tiden är jag ganska fri från oro också även om den knackar på ibland med katastrof tankar och mörker. Men det är väl en del av livet tänker jag.

Japp det var veckans grubbleri. Nu till något helt annat och underbart. Nämligen nyheter som kommit in till butiken. Jag älskar att tända ljus både levande lågor och säkra batteriljus .

Vi har äntligen fått in doftljusen från woodwick de med den patenterade sprakande lågan ni vet. Många har väntat och nu har dom landat. Fem fina dofter vad sägs om Cinnamon Chai, Fraiser Fir, Cashmere,San & Driftwood eller Solar Ylang.

[Woodwick med patenterad sprakande låga [339kr]

Även de ljusa fräscha Olivialjusen med doft av Christmas morning, Cheerful holliday, Fresh cotton och Sparkling grape.

[Olivia ljus med doft [169kr]

Är du sugen på nytt och snyggt mode också så bara måste du komma in till butiken . En av favoriterna är den här . Är lika fin som den är med en lätt a-modell som med skärp .

[Klänning [1100kr]

Åsså de här . En poncho och en draperad topp .

[Poncho [1200kr] Top [600kr]

Välkommen in på personlig shopping i Victoria Home och en god paus i vårt mysiga Cafe Victoria.

Vi har öppet Cafe och butik 10-18. Önskar er en riktigt julmysig dag .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s