Att få energi

Jag är så otroligt trött och skulle behöva komma mej ut i dagsljuset några minuter varje dag för att bli lite piggare men icke att jag gör det nope nää inte en endaste minut.

Varför är det plötsligt så himla svårt att ta sej ut. Jag vet vad som krävs för att uppbringa mer enrgi men ändå gör jag inte det. Japp! Varsego det där blev ett bra peptalk för dagen haha!

Nu är det i allafall tidig lördagmorgon och jag har fått i mej två koppar starkt kaffe, tänt ljusen och startat julmusiklistan. Njutet är där på en gång.

För att piggna till har jag piggat upp mej med den glittriga toppen idag.

[Glittrig Top [530kr]

Något annat som ger mej energi är att vara kreativ. I går när jag var ute i pysselrummet stod den där. Det stora trevångsfatet av zink som stått på balkongen i åratal. Jag målade det i guld och använde det på vårt bröllop till vigselfikat fyllt med vaniljhjärtan. ”Skulle vara fint i matt svart…”Snabba ryck thopp tjopp så var det klart.

Nu står den på köksbänken och är på väg att fyllas med ännu fler juliga godsaker.

Måla mera , säger jag bara. Kika gärna in i vår verkstad där vi har fina nyanser av ultramatt kalkfärg . Går att måla på i princip alla material.

Här i vår verkstad hittar du även skyltar ,krokar ,konsoler,knoppar, kroklister och andra dina praktiska bra och ha grejer .

Vi har fått in snyggt mode oxå . Kolla in den här till exempel .

[Top [ 700kr]

Vi har öppet mellan 10-16. Idag.

Välkommen in till butik och Cafe .

Önskar er en fin lördag .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s