Julklappar

Nu är det äntligen dags för det stora inlägget med massor av julklappstips . Visst är det på riktigt lika kul att ge en julklapp som att få en.

När jag var yngre så var det kanske inte riktigt så kan jag erkänna…okej nu när jag tänker på det så älskar jag även nu att få paket japp så är det ! Tycker (trots mina 52 år )att det är fantastiskt härligt att både ge och få julklappar .

I Victoria Home så har vi delat upp julklappstipsen lite. Till honom tipsar vi bland annat om tändstål till friluftskillen eller varför inte en liten yxa eller en mugg av emalj.

För finsmakaren har vi ursnygga whiskeyglas i flera modeller eller en bräda med tillhörande shots glas.

Skoputs set i fin och praktisk trälåda eller kanske en lysande jordglob.

Till den som gillar personliga inredningsdetaljer finns det hur mycket som helst. Unika träfat, ljusstakar , vaser, kuddar och fantastiska plädar .

Vi har väldigt stort sortiment av fina lampskärmar, lampfötter och taklampor också.

Sängkläder är ett annat julklappstips . Vem älskar inte att krypa ner i härliga sängkläder. Vi har två modeller och kvalitéer. De av mjukaste klimatsmart bambu och dom av ett otrolig fin av bomull.

I vårt kök har vi glas, skärbrädor, urfina serier av keramik, stengods och porslin .

Det roliga med att ge är inte bara att välja och tänka ut nåt klurigt och bra (som personen kommer att uppskatta overkligt mycket även om hen inte visste att det var just det som hen önskade sej) utan även själva paketinslagningen.

Jag har alltid tyckt om att pyssla med papper men är definitivt ingen perfektionist i millimetrar som många duktiga pysslare är . Näe för mej är det som vanligt lite hejsan svejsan som gäller. Men jag älskar att sitta i mitt pysselrum i garaget och pyssla, vara kreativ lyssna på julmusik.

Hjärtligt välkommen in !

Ja just det ja . Så klart gör vi så klart gärna fina paket av era köp.

[I två av våra tolv rum har vår klädavdelning]

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s