Juliga godsaker & förberedelser för en stämningsfull advent .

Nu tänds det upp. Under en promenad på väg till den lilla stigen nere vid sjön här om dagen passerar jag förbi några hus.

Ljusstakar och stjärnor lyser upp de allra flesta fönster . Snön knarrar under spikskorna och i lurarna kommer soft julig musik.

[Hemma på baksidan har snön förvandlat trädgården]

Tillbaka hemma i huset tände jag stjärnorna och ljusstaken i vardagsrummet. I min värld räknar jag den här veckan som adventsvecka så nu är det helt okej att tända upp.

Det blev julkaffe efter frukosten . Älskar att ta en stund att göra slow coffe i den lilla kannan av glas. Smaken fick känslorna att bums smyga iväg till det juliga landet , det landet dit jag hamnar när julstämningen lägger sin arm om mej.

På tal om julstämning så blev det en julig smakfest i cafeet i helgen . Jag älskar alla julsmaker .Smällkaramellkakan en av många nyheter som Frida hittat på i år är helt otroligt god. Choklad med kolafyllning doppad i vit choklad och strösslad med finhackad polkagris .

Pepparkaksbrownies med frosting är också my lord va gott!

I morgon ska jag kolla in de nya lysande julgranarna som äntligen kommit. Så fina att ställa på en bricka eller varför inte lysa upp glögghörnet med en lysande julgran. De finns i två storlekar och är så klart batteridrivna och har även inbyggd timer. Säkra, naturtrogna och laddade med njut. Det gillar vi.

Hoppas vi ses i butiken eller cafeet imorgon!

[Den lilla bordsgranen i den rejäla vasen har fått några glasklara och bruna glaskulor ]

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s