En alldeles speciell känsla .

Den här tiden varje år ger mej en alldeles speciell känsla.

Julmusiken och myset bjuder på nostalgi och fina minnen. Tankar runt Elsa dyker alltid upp när det spelas fina jullåtar. Hon väcker en stor saknad i mej. Ibland känns det overkligt att hon inte finns här med mej. Det är en stor sorg och en känsla av maktlöshet . Maktlösheten som jag ofta kände över all smärta och elände som hon behövde genomlida. Alla varma minnen också , de av hennes smittande skratt och hennes sorglöshet och mjuka person .

[Elsa]
[Elsa & Vilma framför julgranen 2017]

I kontrast eller egentligen på samma sida av kärleken så blir jag upprymd av innerlig kärlek till min Daniel. Våra två första år och decembermånader tillsammans har varit helt magiska. Tryggheten och känslan att vara omhuldad , förstådd och överöst med omtanke är helt underbart.

[Daniel]


Den är en högtid som ger mej både de högsta topparna och men också en del dalar, inte djupa alls men dom finns där ibland . Kanske är det precis det som adventstiden är till för. Att ge oss lite extra värme på flera sätt.

Jag är på väg till butiken och cafet och ser bland annat fram mot att njuta av årets första Saffranssemla. Finns nog inget som är så gott när jag är sugen på julstämning.

Vi har öppet butik och cafe mellan 12-16.

[Cafe Victoria ]

Dagens outfit blir en festliga favorit med en skön fejkskinnbrallan till.

Hoppas vi ses!

/Kram Victoria

2 reaktioner på ”En alldeles speciell känsla .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s