Höstens inredningstrender

Jajamänsan i dag händer det. Äntligen, äntligen ska vi få åka iväg och göra våra inköp på Formex mässan.

Jag är så otroligt pepp på den här dagen. Mässan öppnar i dag så det blir raka spåret dit när vi kommit fram till huvudstaden. Jag är ansvarig för alla inköp i Victoria Home så det här blir rena rama julafton i fyra dagar framöver.

Det är jag och mamma Inger som ska njuta till max av dessa dagar. Vi ska beställa personlig inredning: möbler, lampor, inredningsdetaljer och förstås hur mycket som helst som hör julen till.

Höstens-vinterns trender enligt Formex är alltid lika spännande att få veta . I år är de tre trenderna som väntas komma de här:

Joy of comfort:

Vilket betyder att det viktiga är att ha ett trivsamt hem. Ett hem med fokus på lugn och välmående.

Still waters run deep:

VI inreder långsiktigt med kvalitet: med en harmonisk färgskala och ett klassiskt uttryck.

Euphoric escapism:

Galna färgkombinationer och glada mönster . Roligt och lustfyllt.

Ja det är bara att välja! Näe skämt åsido så tar jag trendanalyser med en nypa salt. Dom berättar om hur vi tros ska välja inredning och sätt att leva framöver. Visst ligger det säkerligen någonting i det och visst kan man låta sej styras av dom om man tilltalas av dom . Allt handlar om vad man gillar själv , kom ihåg det när du inreder hemma.

[Victoria Home]

Det kommer att bli helt underbart att få göra inköp live så att säga. Att få klämma och känna på strukturer, tyngd och att se nyanser och se proportioner är något annat irl förstås.

[Victoria Home]

Ha en fin dag nu hörni . Jag kommer att kika in här och ge er uppdateringar och inspiration från mässan och självklart även bjussa på lite sneak peaks på vad som kommer att landa i Vitoria Home under september-november.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s