Bröllopsfix

Den här första veckan efter semestern har gått i rasande fart. Det har inte riktigt varit som det brukar den här veckan före Formex.

[Dom passade som pricken över i hemma i vardagsrummet Vas [549)] burk [369kr] finns i butiken nu].

Det är nog delvis på grund av att vi haft en senare semester i år men även med anledning av att mitt och Daniels bröllop närmar sej.

Bordsplacering ska göras till ungefär 80 gäster. 18 dukar behöver strykas, ljusstakar målas och vaser diskas och packas. Lokalen ska vi och våra nära hjälpas åt och pynta. Det blir en lång kväll trots att jag förberder så mycket som jag bara kan.Personal som kan hjälpa till under dagen ska tillfrågas.

Musik och all teknik runt den. All mat och dryck. Fotografering behöver planeras och alla ungdomar ska hitta sina kläder. Hår, makeup och planering runt alla som önskar skjuts.Häften till vigsel och fest med allt runt det. Vi hjälps åt jag och Daniel så mycket vi kan och är så galet tacksamma för alla andra som hjälper oss.

Mitt i allt så planerar jag även för höstens Formex mässan som börjar på Tisdag. Det här är fantasiskt roliga händelser båda två och på helt olka sätt givetvis men det är mycket att rodda med den saken är klar. Jag ser otroligt mycket fram mot både mässan och bröllopet.

[Hemma]

Ha en härlig start på helgen hörni . In och kika i butiken och få bästa fredagsmyset i vårt mysiga Cafe Victoria.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s