Vänner & väskor

Det är min sista semestervecka. Det är med blandades känslor som jag ser fram mot sensommaren och hösten . Visst är det ändå ganska skönt att slippa alla krav på sommaren eller kanske snarare förväntningar.

Förväntningar som för mej alltid är för höga. Är ingen lagom-person i något alls. Det är toppen på många vis. Mål uppnås och många gånger vågar jag satsa och tro på mina idéer och projekt.

Det tråkiga är att handskas med förväntningar som inte har uppfylls. Att lära mej det är ett livslångt uppdrag. Men det går allt bättre och varje besvikelse blir lättare att ta.

Älskar hösten och alltid gjort det. För mej andas den nystart och lovar massor av mys under mörka kvällar. Vemodet över att sommaren är slut byts helt enkelt ut mot en ny förväntan…

På tal om livslångt så var jag till Skellefteå och träffade Ingela och Monika, två av mina absolut bästa och äldsta vänner .

Vi fick en helt fantastisk dag och kväll där i lusthuset vid havet nedanför Monikas och hennes Anders stuga.

[- Ni kan väl göra ett hjärta…]

Ni vet då det känns som om tiden stått stilla i många år. Det var länge sedan vi sågs men oj så mycket vi hade att prata om och skratta åt.

Vi har fått in en sändning med superfina väskor av skinn till butiken. Som vanligt finns bara ett fåtal. In och hitta din favorit.

Önskar er en fin start på veckan.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s