Semester

Som ni har märkt så har jag inte varit inne här på några dagar. Jag har nämligen fått semester feeling.

Så kan jag väl säga. Kontorsjobbet hemifrån fortsätter förstås precis som vanligt och alla konton på sociala medier kommer jag också att posta till. Jag kommer också att göra inlägg här på bloggen lite nu och då tänker jag.

Vi har skickat våra inbjudningar till bröllopet nu. Hemsidan är också klar och under veckan ska vi ha ett möte med kocken och planera maten för dagen. Det rullar på med bröllops bestyren helt enkelt .

Vi har så klart öppet butik och cafe alla dagar hela sommaren.

Välkomna in!

Vi ses här snart!

/Kram VIctoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s