En bröllopsdate

Bröllopsdate ett ord som blir understruket av ett sånt där rött streck. Ordet lovar en fin stund då planer och drömmar sätts i verket. I min värld finns ordet definitivt. Det är dags för precis en sån date idag. Vi har haft många bara jag och Daniel och idag ska vi återigen träffa en av våra värdar för ännu mer bröllopsplanering.

Ser fram mot det jätte mycket. Det ska planeras runt musiken (åh lord här är det många låtar som ska få sin stund. Allt runt själva vigseln är ganska klart och körschemat för dagen är också i stort sett spikat men inte helt hundra.Älskar att få checka av på mina låånga, låånga listor.

Det blev en riktigt rolig dag i butiken och cafeet i går. Härliga människor med hundra procent semesterfeeling. Vi har så otroligt mycket fint i butiken nu.

Mode för sköna sommardagar och för alla svala fina kvällar.Fler mysiga koppar har också kommit in.Den här är väl bara helt underbar.

Och de här vaserna.

Fina små skålar är härligt också tycker jag. Så snygg förvaring till smycken och varför inte fylla med nagellacksfavoriterna. Den här finns i två matta varianter.

Vi har öppet 12.16 idag. In och njut av personlig inredning och mode och ät nåt gott i vårt mysiga Cafe Victoria.

[Victorias Räkmacka med handskalade räkor]

Önskar Er en riktigt fin söndag.

/Kram Victoria

2 reaktioner på ”En bröllopsdate

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s