Jobba i vårt Cafe Victoria

Ännu en dag med molntussar på en klarblå sommarhimmel. Helgen är här och i dag kommer Vilma till mej.

I morgon ska vi jobba i butiken och cafeet tillsammans med min otroligt duktiga och gulliga personal.

[Cafe Victoria]

Nu behöver vi ytterligare 2 stycken personal till vårt mysiga Cafe Victoria. Tjänsterna är tillsvidare och är (efter sedvanlig provanställning) alltså inte tillfälliga tjänster . De börjar i augusti och framåt. En deltidstjänst på ca 70 % och en heltid. Man jobbar varannan helg och även vardagar förstås. Är du sugen på att vara en del av ett härligt arbetslag och gillar ett jobb med fart. Erfarenhet i branschen är ett stort plus. Har du också fyllt 25 så är det ännu en bonus. Är det något för dej? Välkommen med din ansökan. Maila mej victoriahomeumea@hotmail.com

Vi sitter hemma och jobbar jag och Daniel idag. Kanske att kaffet kommer att avnjutas ute i trädgården.

Behöver verkligen ta tag i min djungel i parken igen…

[Klätterhortensia]

Vi har äntligen fått in de svarta urfina runda kopparna med fat till butiken igen. Ett tips är att faten som hör till är toppen att använda som assiett också. Det har även kommit in ljusa assietter och mjölkkannor i samma serie. Den är verkligen fin den här serien. Kan diskas i maskin också och det gillar vi ju.

[Kopp & fat [129kr]

Åsså massor av fler fina nyheter.

Välkommen in i våra 11 rum & kök!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s