Jag vill dela med mejđŸ€

Nu hörni nu Àr stunden inne dÄ jag bara mÄste fÄ dela med mej av vad jag och Daniel planerat under mÄnga mÄnader nu.

Vi ska gifta oss i september . KÀra nÄn jag Àr sÄ pirrig . Det Àr verkligen nÄt vÀldigt speciellt att planera sitt bröllop. Alla bröllop Àr förstÄs unika men jag kÀnner att gifta sej nÀr vi bÄda passerat 50 Àr nÄgot annorlunda. Ingen av oss har varit gift tidigare sÄ alla sjuhundraelva grejer runt bröllopet Àr nytt för oss bÄda.

Har varit i bröllops bubblan ganska lÀnge nu. Precis som jag gör med allt som Àr nytt för mej sÄ grottar jag ner och gÄr in i Àmnet till hundra procent minst !

Jag har skrivit en anteckningsbok (det Àr nÄgot jag alltid gör nÀr jag gÄr in i nÄgot ) . Boken Àr nu alldeles proppfull med listor . Det Àr sÄ roligt och jag Àr sjukt inspirerad.

Har hon blivit bridgesilla…? NjĂ€e (enligt mej )inte Ă€n iallafall. Jag har förstĂ„tt att det Ă€r vĂ€ldigt mĂ„nga som gifter sej i Ă„r och jag Ă€r sĂ„ peppad pĂ„ att fĂ„ dela med mej av vĂ„ra planer .

Vi har börjat messa och maila ut vÄra Save the dates . Ett för mej nytt och bra sÀtt att ge gÀster tid att planera in datumet innan sjÀlva inbjudan kommer.

Bland mycket annat sÄ har vi gjort ett monogram och av den en stÀmpel . Det har stÀmplats för glatta livet hÀr hemma kan jag sÀga . Just nu Àr det servetterna till besticken som stÀmplats .

Det kommer att bli mÄnga fler inlÀgg med inspiration om vÄr bröllopsplanering framöver.

Önskar er en fin start pĂ„ helgen.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s