Planer, visioner och fantasier

Gomorron fredag, helg och sommaren! Blir så himla glad när jag tänker på att alla härligheter ligger framför oss. Bara att få fantisera om hur underbar sommaren kommer att bli.

[Skål av gjutjärn [249kr]

Midsommar med fina vänner en krans i håret och stämningsfulla visor fyllda med sommar som dansar ur högtalaren. Sillar och kanske till och med en liten smaksatt snaps. Dagar på stranden och varma kvällar hemma i loungen.

[Hemma i loungen som snart ska piffas]
[En ensam Kungsängslilja bland Tuvrören]

Ungdomarna är förstås alla glada och äventyrslystna. Picknickkorgen står ständigt packad med muggar och badlakan beredd att fyllas med allt var en sommardag vid havet kan göra mej sugen på. (Jag packar aldrig, aldrig lätt och lite) No way! Här kan det överlevas i veckor på all medhavd mat, sköna madrasser att sova på och trettiosju filtar att vira in sej i.Bara om-i-så-fall-att liksom. Näe inget ska någonsin saknas som tvingar mej att gå hem för tidigt en fin dag i solen.

Känner nu samtidigt som jag skriver att sommaren handlar mycket om förväntningar. (Tydligen så ska man inte ha så höga har jag hört…)Man blir så lätt besviken då och jag instämmer till trehundra procent. Men vad hjälper det. Jag är en höga-förväntningar-person av rang (jobbar bara på att inte bli så himla besviken när det inte blir som jag tänkt ha ha!)

Skämt å sidor, nu för tiden så tar jag inte mycket på blodigt alvar. Det är planerna, att ha visioner och längtan som är halva nöjet och det är nog så som jag ska se på sommaren också.

Önskar Er en magisk start på den här första helgen i Juni.

[Murgröna på höjden och Skuggröna som marktäckare vid entrén]

På måndag är det Nationaldagen och vi har öppet både butik och Cafe !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s