Femtio!

Kära vänner nu är det dags.

I dag är det ingen vanlig söndag. För idag fyller min älskling 50 år.

Fina fina Daniel som är så inkännande och uppmärksam som alltid ställer upp och som har så många talanger. Jag har tjatat länge på att du ska spela på din gitarr för fler än mej. Älskar din coolnes och lugn.

Vi har skrattat åt hur mycket vi kan nörda ner oss i våra intressen. Du av alla år med volleyboll och senare ditt byggande av högtalare.Vilket fantastiskt tålamod och ihärdighet du har. Du håller ångan och gnistan uppe då många slocknat för länge sedan.

Att uppleva och vara ute på små äventyr är några av dina längt och driv i livet och dom kommer det att bli många av jag lovar.

Jag är så glad att jag får vara med i dag när du fyller ditt stora 50.

GRATTIS min älskade Daniel på Din födelsedag!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s