Nu händer det mycket

Det här är den tiden på året då det händer så otroligt mycket för de flesta av oss. Så här inför sommaren är det en hel del utöver den vanliga vardagen som behöver roddas,

Trädgården behöver sitt och det är verkligen både njutning och terapi att jobba i min lilla park och framsidan på huset. Men det är oxå väldigt många timmars arbete. När vårröjet är klart så är det en helt fantastisk tillfredställelse.

Min Daniel fyller jämt i Maj månad och vi ska fira i alla enkelhet med släkt och vänner hemma i mitt hus. Det blir trevligt känner jag ser fram mot det kalaset. Många hittar sina födelsedagspresenter och gå- bort- presenter hos oss.

Sedan är det äntligen dags. Som vi har sett fram mot och räknat dagarna inför vår första resa till varmare breddgrader tillsammans. I Juni ska vi åka till Kroatien och bara njuta och uppleva tillsammans under en vecka.

När vi kommer hem är det min födelsedag. Älskar att fira allt som firas kan.Några dagar senare är det skolavslutning och en vecka efter det är det Midsommarafton som ska firas med vänner vid havet och huset i Holmsund.

Full fart alltså men mellan varven behövs återhämting. Det får jag inte glömma. Promenader och träning på gymmet hjälper till.

Nu blir det kaffe innan dagen på hemmakontoret rullar vidare.

Ha en härlig dag vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s