Entusiastisk

Jag är en entusiastisk människa . Det är ett så himla bra ord känner jag entusiastisk. Men helt ärligt så är det inte det ordet som beskriver mej just idag.

I dag när det är veckans bästa slö-och-slappar-dag. Men många av dom andra dagarna är det nog just entusiastisk som beskriver mej. Att sväva i väg och inspireras och bara se möjligheter. Det här är inte ett helt praktiskt personlighetsdrag. Den saken är klar.

Tur att jag har min älskade Daniel som visserligen definitivt oxå älskar att drömma och planera men som nödvändigtvis inte behöver förverkliga alla idéer. Han är en mjuk motvikt när jag är sugen på att göra verklighet av alla planer.Han kan stå med fötterna tryggt på jorden när mina drömmar i bland kan sväva i väg i orimligheten.

Den här entusiasmen har under alla mina år då inredning och trädgård alltid varit mitt största intresse då projekt gärna har vuxit fram och där dom där lagom stora drömmarna även fått ta en praktisk plats. Känslan är ingen annan än underbart.

[Victoria Home]

Har samtidigt insett att tiden inte längre är oändlig (otroligt insiktsfullt så här vid en ålder av snart 52 år) . Har ändå lite svårt att backa och tänka ur ett praktiskt perspektiv av rimlighet och tid.Zzz… så tråkigt somnade lite där. Kommer nog aldrig att bli så där klok och eftertänksam som min fina Daniel är. Han får ta den biten i vårt förhållande känner jag. Perfekt! Då kan jag sväva vidare som hans lilla ballong .

Gillar du också inredning utöver det vanliga och goda grejer i en mysig miljö.Vi har öppet butiken och caféet 12-16 idag .

Varmt välkomna !

/Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s