Ljusa inredningsdetaljer och vårmode

Jösses vänner vilken fart vi hade i butiken och caféet igår.Vi har packat upp galet mycket fint mode i butiken under helgen.

[Blus [499kr]
[Klänning[699kr]

Den här är en favorit tycker att den är så himla fin.

[Blus[499kr]

Älskar att göra om och flytta runt inredningsdetaljer hemma. Är så glad över den här kombon. Ljusa detaljer med både blanka aterial och matta. Att blanda olika former och höjder. . Vardagsrummet fick en ny känsla på studs.

Vasen, ljusstaken, försvaringsboxarna och skålen av marmor hittar du i butiken.

I dag är det påskdagen och vi ska fira påsken som allra mest just i dag. Hela bonusfamiljen och mamma också förstås.. Det ska grillas ute i trädgården på baksidan och mamma har gjort påsktårta som förrätt. Det blir häng i solen och kanske att vi drar igång nån liten femkamp med ungdomarna.

Det är härligt och samtidigt lite irriterande att påsken är så oklar på nåt vis. När ska det firas egentligen…när kommer dom små påskkärringarna med sina godisskålar som dom vill fylla…och så vidare. Ha ha! För oss blev det lite smått firande alla dagar men som mest idag.

Påskafton firades med Daniel, mamma och Vilma med kompis. Så mysigt .I dag har vi öppet 12-16 och ni är så hjärtligt välkomna!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s