Snark vad tråkigt…

Gomorron alla sköna vänner det är Fredag!Ute stormar snön från sidan.Jag försöker peppa i gång helgen på bästa vuxen vis: En kopp kaffe till jippi! Snark vad tråkigt…

Jag undrar så mycket hur ni fungerar. Själv så är det en hel del upp och ner med energi och känslor. Orsak : det är bara att välja . Hormoner, vårdepp (trots tonvis av snö) och förstås så påverkas man att världen ser ut som den gör…

Samtidigt så är det en så märklig känsla ( och en del skam förstås)att ha när allt i livet rullar på så himla bra. Det är kanske just därför som det känns extra mycket irriterande. Det mest skrämmande är att jag vet att allt också är föränderligt och på tre sekunder kan allt bli annorlunda.

Men å andra sidan är det väl så som livet är. Ibland springer man ruskigt snabbt med vinden i håret för att helt plötsligt bli väldigt trög och nedvarvad med luggen som ramlar ner som en rullgardin framför ögonen.

Just nu skrålar den gamla dängan ut genom högtalarna ”Just idag är jag stark” med Kenta. Kan inte bestämma mej om jag tycker att den är lite sunkig eller om jag blir glad och upplyft av den. Så är det helt enkelt ganska mycket som livet egentligen . Det viftar hit och dit med både kärlek, glädje och tyngd . Nu får det vara slut på navelskåderi Det är Fredag och just idag är jag stark.

Önskar er en underbar start på helgen!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s