Min hatkärlek…

Det är den första hela veckan i april . Vilma har cyklat på grusiga vägar till skolan. Det där lite krasande ljudet av asfalt som ännu inte sopats ger mej en känsla av att våren inte kan komma fort nog.

När jag vinkat av henne häller jag upp min andra kopp kaffe den här morgonen. Påskriset har hamnat i den nya ljust grå urnan nu. Gillar kontrasten av det kolsvarta mot den matta ljusa ytan.

Jag har en sån där ( på gränsen till olaglig känsla i Sverige) . Ni vet när man känner något som man vet att man inte delar med så värst många andra.

Jag talar om våren. Den här älskade årstiden som jag tror att de flesta svenskar älskar mer än livet självt. å andra sidan håller jag med men å andra sidan …

[Victoria Home]

Denna spirande tid är verkligen en hatkärlek för mej. Det kommer en obeskrivlig trötthet över mej.En lätt deppighet när våren gör sin entré.Har förstått att det har med ljuset och hormoner att göra . Men också att våren innebär sjukt mycket trädgårsarbete. Men å andra sidan så älskar jag att vara i min trädgård och att påta och njuta av utelivet. Ni förstår ju det är väldigt mycket å ena sidan men å andra sidan när det kommer till våren för mej.

Kollar på förra årets uteliv och drömmer mej bort en stund.

Ni har väl inte missat att boka din biljett till vår modevisning. Dom går åt i en rasande fart nu.Är du också sugen på en kväll med personligt mode och skön inredning.

Nu laddar vi igång den här veckan kompisar!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s