En soft dag

Kan inte direkt säga godmorgon den här tiden på dagen. Vi har övergått till sommartid och där rök ju en timme direkt.

Det är ju å andra sidan gött att ha kommit upp till 50+ åldern (sjukt mycket tidigare egentligen men ändå) då ingen kan tal om för en när morgon går över till förmiddag eller dag för den delen.

Det är väl det bästa med söndagar. Att inte tänka på vad klockan är och vad som behöver göras. Det är dom här varannan söndag som är våra bara-vara-dagar. Dagen då ingen av oss jobbar (ja ja jag ska bara skriva det här lilla inlägget).

Tänkte att jag skulle sumera helgen på några rader. Fredagen handlade om att äta god mat och få en riktigt trevlig a.v med Daniel och Niklas. Det var länge sedan vi sågs så här skulle det pratas . Så himla trevligt.

Lördagen i butiken och caféet bjussade på inspiration och massor av härliga kunder och gäster. Det hade packats upp ännu mer fint mode.

[Ljust himmelsblå tröja [500kr]

Möbler som jag spanat in extra mycket under den här veckan är det här ursnygga skåpet. För alla vi som gillar möbler utöver det vanliga .

[Skåp [9300kr]

Vi öppnar dörrarna till butik och Cafe klockan 12 idag och har öppet till 16. Välkommen in och njut av den här sköna söndagen med oss !

Önskar er en riktigt härlig söndag .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s