Det finns två typer av droppande…

Gomorron kära vänner. Vi har lillördag idag. Jag känner att jag omedelbart vill berätta om gårdagen.

Det finns två typer av takdropp. Den saken är nu helt klar för mej. Den ena är den som bjuder på tankar om våren som står och hoppar runt hörnet.

Den andra är något helt annat…

Det var när jag satt och jobbade vid det svarta runda matbordet som jag blev varse om skillnaden. Ett litet, dämpat återkommande ljud .Vad är det som låter? Med en bekymmersrynka mellan ögonen började jag söka var ljudet kom ifrån. Något litet glimmrar till i luften i vardagsrummet precis ovanför sittpuffarna.

När jag gick närmare såg jag var ljudet kom från. Det dom glimmade visade sej vara droppar som till slut landade på fårskinnet som ligger på puffarna och de andra dropparna som landade på mattan. Dripp dropp.

Ah vad enda in i örzx@gr! Rafs rafs tvättstugan för att hitta hinkar att samla upp vattnet i. Dom här blir bra. Droppandet fortsätter i sakta mak men träffar nu botten på hinkarna . Går upp till övervåningen för att söka efter källan till eländet.

Drar fram träbänken med alla de övervintrande stora växterna. Känner längs med kanten på elementet och på golvet. Går ut på den inglasade balkongen. Här surrar vårpigga flugor i solvärmen. Det är torrt vad jag kan se.

Går ner igen och märker att det nu slutat droppa. Efter att ha pratat med storebror och pappa får jag tipset att gå ut till garaget och kolla trycket i expansionskärlet . Ser ut som det ska. Verkar inte läka från något element alltså . Vet ännu inte var dropparna kommer ifrån hoppas inte att fortsättning följer…

I dag blir det butiken och cafet i allafall. Jag ser fram mot dagen och längtar efter massor av pirrig inspiration .

Planen när det gäller byggande landar i dag på att såga till en passande byggskiva och sätta upp ovanför den stora skivan som jag skruvade upp i den nya modeavdelningen ilördags. Eventuellt kommer det upp något typ av lister som avslut och en hylla också.

Känns väldigt inspirerande att få fixa och greja lite i butiken .

Önskar att det blir några varv i provrummet också idag. Känner mej sugen på nåt mjukt och härligt. Något fallande mjukt som viskos eller något i skönaste svalt linne.

[Tunika/klänning [498kr]] byxa [599kr]

Hoppas vi ses idag!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s