En förhoppning

Gomorron på Er kära vänner .

[Victoria Home]

Efter den sköna helgen med jobb i butik och cafe hela lördagen kändes det inte alls dumt med att avsluta veckan med en söndagspromenad i solen.

Vilma och Meya cyklade iväg till affären med påsar fyllda med pant . Belöningen var förstås att dom fick handla godsaker för slantarna. Godsakerna avnjöts under en utflykt i vårsolen. Härligt att dom njuter av årstiden känner jag.

Själv passade jag på att öppna upp dörrarna till baksidan slänga upp fötterna och sippa på en extra kopp kaffe.

Men nu är en ny vecka här och på det personliga planet följer det alltid med en förhoppning om något…frågan är vad. Det är väl egentligen just det som är grejen. Att inte veta just vad för spännande som kommer med den här veckan .

En alldeles ny händelse som jag vill dela med er är att min förlovningsring äntligen är graverad och klar. Känns mer verkligt med den riktiga ringen på plats där på fingret.

Min Daniel jag är så tacksam att jag hittade Honom (fast han envisas med att det var han som hittade mej hehe!)

Det är nog det som blir veckans pepp känner jag. Kärleken och våren som är runt hörnet .

[Victoria home ]

Önskar er alla en fin start på veckan kram på Er.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s