Att bara vara

Gomorron vänner. Jag har varit uppe tidigt i morse och har äntligen fått liv i kropp och knopp. Är inte och har aldrog varit någon sprudlande morgonmänniska men efter gröt en proteindrink ett glas Kefir med hallonsmak och en kopp rykande hett kaffe kommer livsandarna tillbaka.

Jag behöver rätt så ofta påminna mej om att njuta av och ta tillvara på de här fina stunderna. De mjuka med ett milt morgonljus då jag bara ”Är” för en stund.

Hepp! När trettiosju sekunder passerat har jag njutit klart haha! Inte riktigt så snabbt men nästan.

Jag är nämligen väldigt pepp på den här dagen i butiken.

Måste bara prova några av de sköna tunikor som kommit till Victoria Home.Tycker att det är så fint med en tunika till en grov känga och varför inte en fejkskinnbralla också.

Snabbare än vi tror så kommer benen att ha fått färg också och bara en liten sandal får pryda fötterna. Härligt med rosa som färg känner jag.

Mitt i alla vårkänslor älskar jag att tända upp den öfortfarande dunkla kvällen med en fin ljuslykta eller två. Mars är verkligen en fin månad.

Vi har förstås också öppet vårt mysiga Cafe Victoria mellan 10-16 i dag.Njut av lördagen med en bit god mat ett rykande färskt bakverk och riktigt gott ekologiskt kaffe.

Varmt välkomna in jag hoppas vi ses!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s