Busenkelt

Att något är ”busenkelt” så brukar det låta när någon med hur mycket talang som helst gör stordåd inom sitt område. Kockar brukar höra hit eller hur!

Jag har varken hur mycket talang som helst och kan heller inte skryta med att jag gjort några stordåd. Men jag tror på att man blir bra på det man tränar mycket på. Just inredning och trädgård är två av mina få-energi-ställen här i livet.

Jag älskar allt det vackra…

och att vara utanför boxen.

Mode är något som ger mej det där lite extra när jag behöver lyfta mej en gnutta.Måste bara få visa den nya klänningen från Johanna Bagge. Printet är helt underbart fint tycker jag. Tänker mej när solen fått ge huden lite färg.

Jag fortsätter på färgen beige och natur. Här har Malene gjort ett fint häng där man enkelt kan kombinera både blus, väst och en skön bralla.

Har dukat för kvällens middag med den ljusa men rustika tallriken och glasen med den tunga foten. Tygservetten av grov linne får ge den mjuka känslan. Tre av favoriterna som jag gärna dukar med oavsett veckodag (och maträtt).

Välkommen till vårt mysiga Cafe Victoria som ligger precis vid Victoria Home. Här har vi alltid ett stort utbud av både mat, sallader, matiga mackor och nybakade bakverk.

/Kram Victoria

2 reaktioner på ”Busenkelt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s