Lampor

Det är en tid då vi kan behöva fokusera på nåt som ger oss kraft. Att trots att det ser ut som det gör just nu så kan vi behöva en paus för en stund och njuta av att och se att solen kikar fram allt oftare. Älskar att apeln som står utanför sovrummet och bildar så fina skuggor på dörren in till min lilla gå-in-garderob.

Dagarna blir allt ljusare men kvällarna är fortfarande mörka och mysiga. Jag kommer osökt in på det här med lampor. Just lampor är kanske den del av inredningen som gör allra mest skillnad. Att det behövs många ljuskällor i ett rum för att få till den där hemtrevliga känslan det vet vi vid det här laget.

[Foto taget hos House doctors showroom under vår inköpsresa i början på året. Taklampan som det här hänger 3 st av har nu landat i Victoria Home [1798kr]

Visste du att antalet ljuskällor helst ska landa på runt 15 i ett medelstort rum.

[Taklampan i mitt vardagsrum finns i en något mindre storlek i butiken [7200kr]

Taklampan är nog den självklara lampan som tar för sej allra mest. I Victoria Home har vi fått in två riktigt snygga varianter.

Den finns i två storlekar och kan förstås både hängas i ett mörkt hörn eller ovanför ett matbord och självklart även i ett vardagrum.

[Här är en riktigt fin variant som är 60 cm i diameter [3400kr]

Modern och enkel med en hint av industrikänsla.

En annan favorit i butiken är den här taklampan DIY som består av glaskulor som man hänger på själv. Fräsch, glasklar och lätt i sin design.

In och kika på alla våra personliga noga utvalda och ibland även unika lampor.

[Unika bord i olika varianter hittar ni också i butiken nu.]

Önskar er en fin torsdag vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s