Är som bortblåst

Gomorron fredag och kära vänner. helgen är här!Allt känns mycket lättare igen. Energin är där den ska vara och inspirationen har börjat bubbla.

Trots att allt är precis där jag önskar att det ska vara. Men att känslan är lite dovare och en aning tyngre. Då praktiska detaljer känns oövervinnliga. Till exempel att garaget behöver skuras rent från mossa på norrsidan i sommar, att ogräset kommer att växa i en superduper snabb takt typ i samma sekund som den första Tussilagon blommar. Eller att det ena takfönstret i garaget behöver lagas och vart har vattnet som läkt in tagit vägen och hej å hå.

Det är så märkligt att trots att inget egentligen har förändrats under de senaste tre dagarna så är mörkret och allt som känns tungt plötsligt är som bortblåst.

En föga upphetsande gissning är att det delvis beror på sömnbrist och att för lite sömn i sin tur har med hormoner (eller förlusten av dom) att göra.Jada jada det är i allafall fredag idag vänner och allt är toppen! Dessutom så ska jag på en provning… mer om den senare .

[ Taklampan av linne har kommit in till butiken igen]

I kväll blir det middag med en av våra leverantörer. Jag, mamma och Daniel ska njuta av god mat och trevligt sällskap.

Vi har öppet butik och Cafe 10-18.

Ha en fin fredag vänner!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s