Päron cognac, whiskey och praliner

Februari och vinterns sista månad är här men även den tid på året som vi levt med vinter allra längst. Visst blir man sugen på nåt lite extra gott för att höja temperaturen en aning.

[Hemma]

I vårt skafferi i butiken har vi precis fått in galet mycket gott. Det är verkligen godsaker för finsmakaren. Har förstås smakat på alla sorter och jisses så gott.

Perfekt att bjuda på till kaffet efter en god middag. Vad sägs om chokladöverdragen lakrits, Mandel med choklad, Chokladägg, lakrits med champagneöverdrag eller Chokladtryffel fylld med whiskey.

Ni bara måste prova! Det här är praliner som är nåt alldeles extra.

Det har också kommit in lösvikts teer med massor av goda smaker. För den som föredrar kaffe så har de efterlängtade favoriterna kommit in igen. En som är smaksatt med whiskey och en annan med päron cognac. De här kaffet kan man med fördel byta ut en del av ditt vanliga bryggkaffe med. Så himla gott.

Goda lösvikts teer också som har så fina namn vad sägs om. Dansa nära Dej eller Himmel & pannkaka, ett rött te som heter Hönan & haren. Gröna teer, röda och svarta. Massor av sorter att välja mellan.Det är fina presenter det här också.

Vi snor förstås gärna ihop allt i ett fint cellofanpaket också om ni önskar.Välkommen in och hitta dina godaste favoriter.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s