Dropp, dropp, dropp

Gomorron lilllördag. Vårvintern är här gud vad jag har längtat. Energin har stigit flera grader, den är inte på topp men betydligt högre nu.

Äntligen har jag börjat ta mej ut på promenad i dagsljuset på luncherna.

Men självklart hoppar det också genast in en nackdel med plusgraderna . Det fick jag erfara under helgen då jag var ute i garaget för att hämta in en säck blomjord. Det pickande ljudet hördes knappt. Lite ojämnt men ständigt på nåt vis. Tillslut hittade jag orsaken, Vattendropparna trillade ner från insidan av takfönstret dropp dropp suck!

Minns vad som hänt som orsaken läckan. Kom ihåg förra årets skottande av takett då en bit av ramen fivk sej en törn. Japp upp på taket och skotta runt fönstret. Får se hur jag ska täta eländet…

[Dagens första provning i butiken]

Ser fram mot att kolla in de nya möblerna som packats upp i butiken. Bord av trä med snidade ben. Finns i svart och natur i lite olika modeller. Sideboards, halvmånebord och matbord/ skrivbord.

Så otroligt snygga bord som verkligen klickar i rutan ”utöver det vanliga”. Tänkte att jag ska fota och skriva mer om dom senare.

Andra nyheter som landat är de här fina långa skjortorna som kan användas som både elegant klönning och som en öppen skjorta .

[Lång skjorta/ klänning [798kr] beige långskjorta [579kr]

Så många fina nyheter i butiken nu. Välkommen in till oss.

Hoppas vi ses idag!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s