Ett stanna upp ögonblick đŸ€

Jag sitter med en bunt leverantörs kataloger igen. Urvalet Ă€r stort vi har ett sjuttiotal att vĂ€lja bland. Det kommer under vĂ„ren att komma in massor av snygga möbler av trĂ€ med fina snidade ben i flera modeller och storlekar. Urnor ”to die for” ocksĂ„ förstĂ„s, mĂ€ngder av unika inredningsdetaljer och keramik.SĂ„ mycket kan jag i alla fall sĂ€ga.

Dagarna rullar pÄ nu och jag kÀnner att det Àr lÀtt att dom bara kommer och gÄr. Men i lördags fick jag ett sÄnt dÀr stanna- upp- ögonblick. En kund kom fram till mej och ville berÀtta nÄgot.

-Jag hade egentilgen tÀnkt att skriva till dej men nu var du hÀr sÄ jag passar pÄ att prata med dej istÀllet, sa hon dÀr vi stod bland krukor och ljusstakar. Hon fortsatte:

-Min son Àr autistisk och har lite svÄrt med vad han vill Àta och inte .Jag mÄste fÄ sÀga att din personal i caféet Àr fantastisk. Var har du hittat dom? BÄde tjejer och killar dom Àr sÄ hjÀlpsamma och trevliga. Ville bara att du ska veta att vi Àr sÄ glada att ni finns.

Jag blev rörd och vÀldigt glad. Efter ett vi pratat en stund och hon skulle gÄ runt och fortsÀtta kika i butiken sa vi hejdÄ. Pirrig av tacksamhet mot min personal gick med raska steg till köket för att berÀtta för alla hur glad och tacksam gÀsten var och vilket fint jobb dom gör för vÄra gÀster.

Oavsett vad man har för yrke sÄ Àr det fint och viktigt att kÀnna stolthet i sitt jobb. Det hÀr samtalet Àr defintivt en stund av stolthet som jag kommer att bÀra med mej lÀnge.

Önskar er en fin start pĂ„ veckan.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s