En svart klänning och något glittrande

Gomorron kära vänner. Det är årets sista lillördag och så klart blir det en dag då jag ska vara i butiken och cafeet.

Jag och D har suttit i utbyggnaden efter frukosten och tagit oss några minuter av planering inför årets middag med stort M. Blev sugen på fondue med oxfilé får se hur det blir.

Det är bara en dag kvar till Nyårsafton . I år firar vi med bonusfamiljen plus mamma förstås. Vi kommer att dra ihop en date med familjen Delavaux som är våra grannar också . Dagen och kvällen kommer att handla om mat, dukning och en och annan lek.Har slängt ut en önskan till Vilma om någon rolig aktivitet eller tävling men svaret var inte så där väldigt entusiastisk kan jag erkänna. Well, well det kan ju ändra sej…

I dag ska jag kolla in i vårt kök i butiken. Här har vi bland glas,keramik, handgjorda skärbrädor även flera fina stora dukar både ljusa och dovare.

Älskar att fixa och vara kreativ när jag ska duka. Tänker mej en vit rejäl linneduk i grunden. På den kommer kanske de beiga matta tallrikarna eller de med en rustik brun kant. Vi

Något glittriga masker på bordet massor av ljus och ljusslingor. Mmm alltid en början.

Dagens blir den svarta klänningen med härligt puffiga ärmar.Innan jag fått upp värmen har jag den sköna kavajen med små glittriga trådar och har en modell som flirtar med Chanel.

Vi har öppet 10-18.Hoppas vi ses idag!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s