Sjung hoppfaderallan lej!

Snön lyser vit på taken och endast tomten är vaken…Jag och Daniel har tagit oss en välförtjänt sovmorgon.

Vilken Julafton det blev vänner. Morgonens mys med bonusfamiljen och det blev Vilma som fick mandeln! När alla åkt bylsade jag på mej min varma kappa, stövlar och halsduk . Jag promenerade den lilla biten till mamma. Så himla mysigt hon gjort. Julstämningen åkte upp i topp och det var så härligt att njuta av glögg och tilltugg och varva ner för en stund.

När någon timme passerat gick vi den korta kilometern hem till Vilmas pappa Matte för jullunch. Han har verkligen fått till det fint i sitt hus.Farfar var där också så himla mysigt.

Efter lunchen åkte vi och tände ljus vid Elsas grav innan vi åkte tillbaka till huset igen. Väl hemma tog vi en paus med en stund av prat vid julgranen. Självklart kollade vi på Kalles jul när klockan slagit tre.

Mer saffransglögg, en och annan skumtomte och några knäck senare börjar vi plocka fram till julbordet.

Det knackar på dörren och min fina Daniel kommer in i hallen. Han har skjutsat killarna till sin mamma och sedan åkt förbi sin bror med familj och pappa för att hälsa alla en god jul.

Vi sitter länge och njuter av julmaten.

Ho ho! Tomtenissen har hittat till oss än en gång. Kvällen blev sen. En fin, rolig och mysig julafton skriver jag i mina julminnen. I dag ska vi åka till storebror Jörgen och Åsa i Tavelsjö för att fira med hela gänget. Hela bonusfamiljen, Vilnas pappa och alla goa släktingar.Vi blir runt 25 personer tror jag.

Mer om den i morgon. Önskar er en mysig och skön juldag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s