Stjärnor och restaurangbesök

Nu har stjärnorna åkt upp hemma i huset.De är verkliogen något magiskt med tredimensionella stjärnor. Dom hamnade i hörnet vid det runda svarta matbordet . Jag har inte satt några lampor i utan vill att de bara ska sväva där ovanför statyn.

[Tredimensionella stjärnor 45cm 60cm 329kr 379kr. Handgjord urna [1100kr]

Egentligen är de inte alls juliga dom här stjärnorna och jag känner att dom kommer att få hänga kvar ett bra tag efter jul och nyårsfirande. Vi har dessutom släta tredimensionella stjärnor utan de små hålen i butiken .

Jag och Daniel är verkligen inte och äter på restaurang särskilt ofta. I lördags efter en lång och rolig dag i butiken och cafeet var det dags .

Vi var på restaurang Tonka som ligger precis vid älven.

Oj vad vi kan prata! Just nu är det massor av planer som ska planeras och smidas. Helt otroligt mysig kväll och väldigt god mat och dryck,

En vintrig fin utsikt över älven och dessutom så fick vi nästan vara bara vi i just i den här här delen av restaurangen.

Det blev en minnesvärd kväll med många glimmande stunder. Är fylld av tacksamhet för den.

Just det! På tal om glimmande stunder så fick vi in nytt och snyggt mode i butiken under helgen. Den här mjuka sköna blusen blev genast en favorit med sin krage, sina fina knappar och ärmar.

[Blus [600kr]

Vi har öppet 10-18.Välkommen in och kolla in alla nya inredningsdetaljer, mode och julmysiga ting.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s