Som bortblåst…

Hej hopp faderallan la… Gomorron vänner denna fina men för mej något tunga fredag.
Jag är inte alls så där pigg och alert som jag önskar att jag var. Näe jag känner mej istället sliten och min varma julkänsla är som bortblåst.

Jag kontorsjobbar halvtid hemifrån och sitter mest framför datorn om dagarna. I och för sej med en ständigt påfylld kopp av hett kaffe och med stämningsfull julmusik som sällskap. Men nu vill inte energin och stämningen infinna sej.

Kanske beror det på för lite sömn eller på de senaste veckornas stress från flera håll samtidigt. Eller på att jag under lång tid inte varit utomhus och fått den där gnuttan med dagsljus under de få timmar som den erbjuds.

Eller beror det på min femtonårige utbrändhet som ibland gör sej påmind när utmaningarna blir för många. Är det kanske helt enkelt bara en simpel och något försenad femtioårskris som knackar på. Eller eventuellt är det hormonerna de ständiga följeslagarna som åker med och bomsar där längst bak i vagnen…så sjukt tråkigt och inte alls spännande på nåt vis.

Men hej hopp vänner men det är iallafall fredag och helgen knackar på. Alldeles snart känns allt lättare och känslan av julmys är tillbaka med sin varma filt.

Det blev ingen helgpepp det här eller ens nån pepp alls idag men så fick det bli.

Önskar er en riktigt fin start på helgen.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s