Ljust & fräscht

Hej Lil-lördag morgon. Ute ligger snön i gnistrande drivor himlen är svart och prydd med stjärnhimmel. Inne i värmen lyser julgranen upp mörkret vid matbordet och ur högtalaren plingar favorit julmusiken, just nu Weeping willows album ”Songs for winter “.

Vilma och jag frukostmyser tillsammans. Så klart åker fjortonåringens mobil upp både nu och då men det tar jag.Mellan varven får vi i alla fall till lite trevligt prat om hur den här dagen ska bli. Med ett glatt rop kommer hon plötsligt på att dagens adventspaket inte är öppnat ännu. (Jag vet, vilket spån till förälder gör detta efter fjorton år!)

I dag var det en liten anteckningsbok i paketet, jag vägrar inse att hon inte alls gillar det här med pyssel och papper som jag gör. Hon blir ändå glad för boken då ytan är av färgglada glittrtiga paljetter som man kan ändra färg på genom att stryka dom åt olika håll. -Perfekt till moppekörkortet, svarar hon trött men glatt och går till hallen för att klä på sej och gå till skolan. Fina unge alltså.

Idag ska jag jobba i butiken och cafet. Ser fram mot att kolla in alla nyheter som vi packade upp under helgen.Går det att få till myset med ljusa inredningsdetaljer kan man undra.

[Handgjord vas [369kr]

Jag svarar ett rungande ja, såklart man kan. Det gäller att blanda strukturer, storlekar och former. Kolla in de här doftljusen i en burk av gips med en liten byst på.

[Doftljus [159kr]

och den här.

[Skulptur [298kr]

Vi erbjuder förstås både ljus inredning och inredningsdetaljer och inredning och möbler med en mer rustik, unik och dov känsla.

Massor av personligt handplockat mode oxå. In och kika i alla våra 11 rum & kök.

Passa på att fylla på med energi med en skön och god paus utöver det vanliga i vårt Cafe Victoria. Ha en fin lill-lördag vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s