En julig helg !

Att vara så här mitt i advent är något magiskt i sej tycker jag.

Helgen har varit julig på alla vis som jag kan komma på. Vi körde igång helgen med en middag hos mamma. Som började med en kall Blossa 21 glögg. Har ni provat den? Den är väldigt god årets glögg.

Lördagen i butiken och cafeet rullade även den på i julens tecken.

Kolla in de här nya beiga adventsstjärnorna. Så snygga och super lätta att få ihop dessutom!

En dag med massor av goa kunder och paketinslagning av både inredning och mode utöver det vanliga.

När klocklan slagit stängning var det dags för oss och vår ordinarie personal (Victor kunde inte vara med men annars var vi alla tio) att bege sej till Skeppsviks herrgård och deras magiska julbord.

Söndagen kom med snöfall och gnistrande kyla. Nu skulle lägenheten pyntas minsann. Julgran och advenststjärnor kom upp och årets adventsljusstake för levande ljus blev fyra ljusstakar och en girlang på en marmorbricka thoff!

Sedan var det dags för julmarkanden på Gammlia. Själv hade jag missat att få med mej varma kläder när jag lämnade huset på fredagen och kände ganska snabbt att mitt taffata försök att klä på mej ”allt som fanns” ändå inte räckte till.

Våra undomar som ”var sjukt varmt klädda!?” men som kanske helt ärligt var mer snygga än varma) med träningsskor, inga mössor och öppna jackor tyckte att 45 minuter fick räcka.

Men vi fick en mysig stund att lägga till våra julminnen.

Söndagen avslutades med hemlagad hamburgare i lägenheten med Danile och killarna. Sedan var det dags för mej och Vilma att ordna några fler julklappar innan vi äntligen var hemma i huset igen..

I kväll blir det Bussiga klubbens Julafton hemma hos mamma. Längtar efter ett träffa tjejerna igen vi har så himla roligt ihop. Det vankas ett juligt knytkalas och julklappar, härligt.

Vi har öppet både butik och cafe mellan 10-18 idag. Välkommen in i värmen!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s