Överraskningen

Plötsligt hände det!Det har gått en vecka nu sedan Daniel ställde frågan som jag inte behövde någon betänketid för att svara på.

En vecka efter två-årsdagen var tiden inne. Pirret i magen är fortfarande kvar. Jag hade inte väntat mej den här, den kom som en fantastisk överraskning.

Det var från Daniel stående på ett knä som frågan kom. Mitt svar var förstås ja! Jisses vilken puls vi fick bägge två och den håller i sej fortfarande. En overklighetskänsla av lycka bubblar på av både champagne och kärlek.

När Champagnen var urdrucken var det dags att bege sej till restaurang Harlequin . Ute knarrade det från snön under fötterna och ur munnen bildades moln från varje andetag.

Taxin stannade vid torget och vi promenerade den sista biten till restaurangen.Det var skönt att komma in i värmen bland sorlet av glada människor.

Här blev det Råbiff gånger två pang bom bara.Helt fantastiskt gott och så mysigt det var att få njuta av den här kvällen tillsammans .

Efter middagen träffade vi på några vänner som överraskade oss med ännu mer Champagne i en champagnehink med sprakande tomtebloss . (Det blir många av ordet ”champagne” märker jag, underbart!)En otrolig kväll som avslutades med en magisk vinterpromenad i den svarta kyliga natten över bron och hem till Daniels lägenhet .

Vi önskar er en riktigt fin fredag vänner.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s