Men kanske lite låg

Gomorron kära vänner. Idag är det en sån där dag då jag känner mej en aning energilös . Inte deppig men kanske lite låg.

[Hemma]

Jag strävar alltid efter att känna mej stark och för mej är styrka bland annat att våga vara sårbar. Att känna jobbiga känslor och att vara öppen med nära och kära med dom sidor som man vill förbättra hos sej själv.Vi har ju alla såna men det är lätt att glömma.Någon sa en gång: ”Det som göms i mörker växer sej större.” Något att reflektera över tycker jag.

Ett annat knep som jag har är att styrketräna. Att vara stark i kroppen, känna kraften i alla muskler är en bra känsla. En tredje sak är att ta eget ansvar för mitt mående och fokusera på att hitta lösningar istället för problem . Det är absolut inte alla dagar som jag lyckas men det är alltid mitt mål.

Även om energin inte är på topp idag (det kan den ju förstås inte alltid vara) så finns inspirationen där och det är jag så tacksam över.Jag har kollat igenom gårdagens bilder i butiken. Det blev en tolvtimmars arbetsdag igår med massor av uppackning.

[En grå tomte med lykta lyser upp i juletid.]

Och de här unika urnorna( som det bara är två kvar av efter gårdagen.]

Det har kommit in fantastisk fina julkulor också. De här kommer definitivt upp i granen idag,

Finns i två storlekar den här beigea, gröna och vita ].

[Fyra stycken större [219kr]

[Eller sex stycken mindre [279kr]

Är lätta så dom går att hänga i en levande gran också. Dom har ju oftast lite vekare grenar . Perfekta om man har klåfingriga små barn eller katter som gillar att leka med allt pynt som hänger i julgranen .

[Även magiskt fina glittrande glaskulor ]

Gillar ni inredning, mode och att göra det mysigt hemma så här i advent- och jultid så bara måste ni komma in och kika i butiken nu.

Uppskattar du god mat, matiga mackor och nybakade bakverk också ! Missa inte ett gott och stämningsfullt besök i vårt Cafe Victoria.

Välkommen från snöyran in i värmen.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s