Mitt juliga jag.

Nu har den kommit till huset, julen alltså eller kanske snarare Novent som det så passande heter för oss som är sugna på December redan i November.

Min Daniel brukar skratta åt mitt lätt maniska juliga jag och tycka att jag är ute i tidigaste laget. Men i min juliga värld så har jag väntat alldeles tillräckligt länge. Hur gör ni? Väntar ni eller kör ni oxå på alldeles för tidigt?

Det började under förra veckan när jag plockade ut allt från julvindan. Vindan som löper efter hela husets längd, ni vet ett sånt där rum där det är kallt, golvet består av tre brädor och taket lutar så man får gå böjd hela tiden . Efter några timmar ekade de tomt på vindan. Jag studerade det gröna havet av vintergrönt och kartonger fyllda med julkulor och tomtar som svämmade över golvet på hela övervåningen.

Ni förstår ju vilken toka jag är när det kommer till advent och jultiden (så klart även under alla andra årstider också men det är en annan historia).

[Handgjorda söta djur av ull och några av våra fina julkulor från butiken]

Julmusiken fyller huset, kaffet är hett och jag njuter till hundra procent.

Självklart har vi även fyllt butiken med adventsmys.Ljusslingor är en annan favorit som tar fram stämningen på nolltid.

[Ljusslinga [179kr]

Adventsstjärnor, blockljus av 100% stearin, adventsljusstakar och härliga barrfria girlanger är andra av våra mest populära inredningsdetaljer just nu.

[Adventsstjärnor i tre storlekar 45cm, 68cm och 82cm. [699kr [1199kr] [1799kr]

Noga utvalt mode med personlighet som passar både vardag och fest. Dessutom tar vi bara in ett fåtal av varje modell till Victoria Home, bara för att det blir mer unikt och härligare så.

Välkommen in i alla våra 11 rum & kök!

Önskar er en riktigt fin dag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s