Jag har hittat rätt.

När jag så där galet zombie-trött passerade förbi hallen tidigt i morse tittade jag med längtan på den. Där stod den, skattkistan, lådan med årets nya julgranspynt.

Som grädden på moset är den i min nya favorit kulör Warm latte, målad med kalkfärg. Det blev över en större låda när pysselrummet i garaget fick sej ett lyft i höstas. Efter ett lager med kalkfärg blev den perfekt för julpynt.

Jag har (som ni redan förstått) redan börjat plocka i mitt nya pynt. Bara för att känna på det lite liksom… Det är precis så här det brukar vara. Jag gör allt för att kunna låta bli att börja ta fram julen. Ett sätt är att det börjar funderas, planerad och kännas efter. Vilka färger ska det bli i år..,

Jag har redan hittat rätt känner jag. Det blir en blandning av några gamla, runda kulor som jag målat med vår kalkfärg. Andra nya som är bruna och har en jättefin form sv spiror. Sedan ska det toppas med utstansade skridskor,stjärnor, månar, hjärtan och granar av mässing .

Det känns tryggt och mysigt att ha juvelerna där i lådan. Då har jag koll på dom när det stora julstöket i huset kör i gång. Då mängder av slitna julkartonger och backar fyllda med granris, girlanger och ljusslingor från julvindan tas fram.

[Julljuset drivet av batteri är en av favoriterna i år ]

Gammalt blandat med nytt det är mitt bästa tips för att ge hemmet de bästa förutsättningarna för en riktigt varm och härlig stämning längre fram..,

[Renar och bordsgrannar i butiken nu]

Det är fyra veckor kvar till första advent hörni!

[Ljusstakar av gjutjärn, maffig urna, konst på tyg och en avlång broderad kudde. Allt i Victoria Hone]

Hoppas vi ses i butiken eller caféet idag. Vi har öppet 10-16.

Välkomna!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s