Myset

Gomorron på er! Förhoppningsvis läser ni det här inlägget betydligt senare än när jag skriver det.

Redan innan frukosten gick jag upp för trappan till övervången. Jag var så nyfiken att se hur den målade lampskärmen blev när kalkfärgen torkat. Wow! Den är verkligen gigantisk den här skärmen. Den var rosa och av sammet innan jag satte penseln på den. Det är återigen vår kalkfärg i kulören French beige som jag använde.

Jag lämnar övervåningen och går ner för trappan och tillbaka till gröt och kaffe. Sippar på det sista kaffet och kollar igenom veckans bilder som jag fotade i butiken.

[Maffiga cognac färgade ljuslyktor som förstås också är fina som vaser.
[Så klart har vi också bullat upp med fina julkulor i samma nyans.]

Jo, just det vi fick en superrolig hockeykväll igår. Så galet mycket puls och glädje. Upplyftande och inspirerande att göra något helt annat än det som vi ofta landar i. Kul!Det blir definitivt fler matcher framöver.

Vi har fortsatt att smyga in fina advents- och julmysiga detaljer i butiken.Får så mycket pirr i magen bara jag tänker på den fina adventstjärnan som jag hängde upp i onsdags. Det är bara fyra veckor kvar till advent vänner…

Den här kommer att lysa med sitt milda sken i mitt fönster i vardagsrummet i advent. Tillsammans med två andra nya finingar.

[En fin stjärna av natur är ju också väldigt stämningsfull.]

Ser fram mot att komma till butiken och cafeet idag. Idag ska myses maxas känner jag.

[Cafe Victoria]

Vi har öppet 10-16.

Hoppas vi ses vänner!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s