Kreativiteten

Hepp! Så var vi inne i Oktober då. Som vanligt så hann jag inte riktigt med september. Men det känns fint att vara precis här och nu känner jag.

Hade tänkt ta mej en sån där riktigt soft och slapp söndag i går. Den började ju bra med en lång sovmorgon följt av en rejäl frukost förstås men sen…

[Hemma i hallen ]

Hade med mej några otroligt fina och höstiga (fast kanske egentligen ganska juliga, men det bryr jag mej inte om)inredningsdetaljer från Victoria home .

[Granar [fr89kr]

Älskar den här tiden på året då jag börjar ta fram små träd och bordsgranar.Började placera ut dom hemma i huset. Den här finns i två storlekar. Gjorda av trä med en rustik och magisk känsla. Fina på en ljusbricka framöver tänker jag,

I stämningen som dom ger är verkligen ett ställe där jag trivs att vara. Den här har en inbyggd ljusslinga (som jag kommer att vänta med att tända, ett tag iallafall…)

[Den lilla tallen [289kr]är 60 cm hög och har en liten fot av betong . Här har jag har ställt den i en handgjord kruka [598kr]som även den finns i butiken nu.

Dom här och några till hittar du i butiken nu.

När träden fått sina platser och jag flyttat några kuddar fick krukväxterna lite vatten. Kom på att de stora växterna som övervintras på övervåningen också behövde vattnas.

När jag kommit till översta trappsteget kikar jag in i min fjortonåriga Vilmas rum. Just det, den här fåtöljen som hon gillar så mycket men färgen är ingen favorit längre…dags att plocka fram penseln igen…

Mer om målningen av fåtöljen imorgon .

När jag målat klart och burit upp fåtöljen passerar jag mitt lilla kontor. Ser att jag skulle behöva skruva ner de två tavelhyllorna som sitter på väggen bakom skrivbordet och som stått tomma länge. Går ner genom garaget och ut till pysselrummet för att hämta skruvdragaren. Nämen! Här på arbetsbänken står flera lådor med band, snören och grattiskort utrensade från Vilmas farmor. Fina band, snören, kort och papper. Det hade vi gemensamt min f.d svärmor jag. Penseln åker fram igen, här ska de gamla lådorna och boxarna få ett lager fin, matt färg. Blir perfekt förvaring till kontoret på övervåningen.

Just det, här är skruvdragaren. Upp på övervåningen för att skruva ner hyllorna. Passar på att plocka ihop lite jox som inte hör hemma på kontoret. Ser att det i skrivaren ligger några utskrifter som jag jobbat med under förmiddagen. Lika bra att kolla igenom dom.

Dagen har nu blivit tidig kväll. Så här brukar det bli när jag inte ska göra någonting alls. Det blir lite allt möjligt gjort.

Men det är så härligt att känna kreativitet jag är tacksam att jag har den (även om den dyker upp lite väl intensivt ibland). Haha!

Välkommen in till butiken och kolla in allt nytt. Missa för jösse namn inte att det är Kanelbullens dag idag . I vårt mysiga Cafe Victoria har bullat upp med saftiga mjuka godingar .

Önskar er en fin start på veckan.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s