Happy Friday!

Gomorron på er vänner. Vinden ruskar i träden och det är en regnig fredag när vi trampar in i den här helgen,men det spelar ingen roll. Inne i huset är det varmt och mysigt.

[Fat papper- mache’ [229kr]

Måste bara få dela med mej av min makalösa dag som jag hade i butiken och cafeet i onsdags. Lagret fylldes på i en jämn ström med leveranser. Det blev många utrop eller mer som läten. !Men åhh! och oj, oj så fin!” Kartong efter kartong fyllda med krukor, fat, vägglampor, vaser och ett och annat vardagsrumsbord .

[Bord av plåt 70×70 cm [3300kr]

En hel del fin handgjord keramik också, kolla in den här koppen till exempel.I den här serien har vi mattallrik, assiette och kopp.

[Handgjorda muggar av keramik [99kr]

Jag är så svag för unika inredningsdetaljer och nu kom det en riktigt speciell sån. Vilken urna alltså, kom i två storlekar.Jag fyllde den stora med härliga bomullskvistar men den är fin naken också, bara som den är.

[Stor urna [559kr]

Vid lunch var det dags för ett inköpsmöte. Det är snabb leverans den här gången. Kanske kommer det redan nästa vecka att bland annat komma in kuddar utöver det vanliga…

Det här var bara ett axplock av allt nyuppackat i Victoria Home.

Som vanligt kommer det bara in ett fåtal av allt. Det blir ännu mer personligt så och det gillar vi så mycket! Inredning ska njutas av och kännas i hjärtat.

[Kruka av sten [1100kr]

Välkommen in i våra 11 rum & kök.

Passa på att sätta ner rumpan och fira in helgen med en varm måltid, en rejäl räkmacka eller nåt nybakat och riktigt gott i vårt Cafe Victoria.

Happy friday!

/Kram, Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s