En mysig söndag

Sköna söndag är här. Jag har i vanlig ordning börjat dagen med att inte börja den…Att ligga och dra mej, snick snacka med D tills suget efter kaffe och frukost blev för stort.

Efter den sena frukosten kollade vi in ett avsnitt av favoriten bland serier just nu. Spanska serien ”Amelia i kärlek och krig” på SVT. Så fint foto, fantastiska miljöer, välkomponerade färger, intressanta människor och spännande öden. Otroligt mycket känsla och stämning från 30-talets europa.)

[Amelia i krig och kärlek SVT]

Jag är så sugen på att måla om i mitt sovrum, det var bara fem år sedan som jag målade om och inredde här men, men… Det här med förändringar hemma, är en riktig sucker för den.

Det som hindrar mej lite är att jag då också vill måla om och byta draperier i min lilla walk in closet. Mitt badrum, walk in closet och sovrum går i fil så jag gillar att allt går ihop i samma nyans. Badrummet har stora ljusa greigefärgade kakelplattor på väggarna.

Har målat upp två skivor med de kulörerna av kalkfärger som jag funderar på. Warm latte eller French beige vilken tycker du att jag ska välja ?

Blir spännande att höra vad ni tycker.

Vi har öppet butik och cafe 12-16 idag.

Välkomna in på en god, mysig och väldigt inspirerande söndag!

[Victoria home ]

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s