Hur ska man tänka när man inreder…

När jag är i butiken får jag ganska ofta en och samma fråga. Hur ska man tänka när man inreder hemma?

[Hemma hos mej]

Här kommer en snabb och enkel sammanfattning:

En början är att kolla in grunden. Har väggarna den fägen som du är nöjd med?

[I Victoria homes kök där vi målat ned vpr kalkfärg ]

Mattor, golv och tak ingår förstås också i grunden.

[I mitt vardagsrum]

Sedan kommer frågan om du vill ha gardiner eller inte. Ett tips här är att där du vill ha det ska du sätta skenor i taket. Låt gardinerna gå från tak till golv.Det är ett bra sätt att få en känsla av takhöjd. Välj gärna skenor med möjlighet att hänga två lager med längder bakom varandra. Tunnare gardiner bakom och lite tätare framför. Variationerna blir många fler.

Möbler då, trivs du med dom du har. Finns funktionen där och är modellen fin men du gillar inte träslaget eller kulören .Måla, måla, måla är lösningen. I buitken har vi ultra matt kalkfärg i milda fina nyanser. Torka av ytan med målartvätt innan och lacka utsatta ytor med vår matta lack efter målningen.

[Taklampa av plåt målad med kalkfärg ]

Lampor är ett oändligt stort område men några små tips är: byt lampskärm eller, om du är nöjd med modellen och storleken men inte kulören: måla skärmen med kalkfärg. Lampfötter går också utmärkt att måla.

Är du kanske sugen på något nytt istället, I butiken har vi ett stort sortiment av både lampfötter, fina ljuskällor, lampskärmar och taklampor .

Alla med en personlig känsla och ibland även unika.

Inredningsdetaljer… här kommer kanske den del inom inredningen som vi gillar allra mest. Kanske för att det är så enkelt .Kuddar, ljusstakar, ljuslyktor, skulturer, krukor och vaser.

Här kan du verkligen ge dej hän, gå utanför boxen och visa din personlighet. I Victoria homes 11 rum & kök hittar du en mängd handplockade inredningsdetaljer. Alla noga utvalda och inte sällan unika.

Det här var en enkel liten hjälpreda men jag hoppas att den kan hjälpa er på vägen till ett hem att trivas i. Önskar dej en fin torsdag!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s