Hepp!

Har precis sagt hejdå till Vilma. Hon kom till mej redan i går kväll den här gången. En kvart innan åkte Daniel till sitt jobb och nu sitter jag här med mitt.

Var in på jobbet en sväng i går eftermiddag .Tränade på gymmet först, Vilma var med och passade på att handla några helgfavoriter på Ica under tiden.

[I butiken]

Skulle egentligen bara åka och stänga butiken well, well. Har ju så svårt att bara ta det lungt och fint. Passade på att tömma den stora vägghyllan i köket, vårt tolfte rum i Victoria home.

[Hyllan som här bara är målad på sidan]

(Här började vi måla om i onsdags.)Tjoff,tjoff torkade ur med målartvätt, det är väl lika bra att jag börjar måla, en del i alla fall…

Hjälpte en jättegullig tjej med en present till hennes kille. Det blev en neccesär av riktigt fint skinn. Dom är rejäla och snygga dom här neccesärerna. Blir bara finare med tiden också. Slog in den i ett inte perfekt men kreativt paket .

[Necessär av skinn [759kr]

Upp på stegen och fortsätta måla …. Vilma vill ha en bakelse, japp såklart hon måste få sej en Vickans morotskaka, mums förresten.

Upp på stegen igen måla, måla jösses vad fint det blir och vilken skillnad från blått och svart till greige. Jag målar med vår underbara kalkfärg som är både giftfri, supermatt, snabbtorkande och väldigt täckande. Kulören är warm latte.

En kvinna har hittat sej två ljuslyktor. Jag packar in dom i wellpapp och silkespapper klistar på ett hjärta och tackar.

[Ljuslykta [179kr]278kr]

Tar återigen tag i penseln och fortsätter måla. Nu är det bara hälften kvar, lika bra att köra på. Hyllan blev så fin! Bild på allt senare förstås. Men jag bara måste få lägga några skärbrädor, glas och några fler härliga köksgrejer på bänken. Är nöjd med kontrasterna . Nu har Vilma fikat klart och det är dags att låsa och gå hem. Hepp!Det har gått femtio minuter sedan vi kom.

En inspirerande och rolig stund. Kvällen blev lugn med middag och mys och prat med daniel och Vilma.

I dag är det fredag vänner, underbart!Välkommen in på en sväng i butikens alla elva rum och kök .

Passa på att prova våra nya fåtöljer och njut av nåt riktigt gott i vårt mysiga Cafe Victoria .

Ha det gott hörni.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s