De magiska ljusen

Det är mitt i helgen, tidigt i morse satt jag vid det gamla träbordet och smuttade på dagens första kopp kaffe. Sjön är blank och tallarna står resliga runt den lilla röda stugan .

Det finns ingen el i stugan så jag tog med några batteriljus . Det har varit så mysigt att få både ljus och stämning igår kväll och även i natt utan att behöva oroa sej för att glömma att släcka.

Passade på att kolla igenom vilka leveranser som packats upp de sista dagrna i Victoria home. Jag blir så glad då jag ser att vi bland annat äntligen fått in de nya förbättrade och fullkomligt magiska batteriljusen.

En lite lägre modell av kronljus än den vi har haft ett tag i butiken. Med av- och på knapp under ljuset, inbyggd timer och dessutom redo att använda vår fjärrkontroll till.

[Kronljus 18,5 cm höga [299kr/ 2 pack]

De här ljusen är verkligen något utöver detr vanliga. Så naturliga att det är näst intill omöjligt att se skillnaden på den här och en levande låga.

Stämningen av tända ljus är ju oslagbart fint och med de här batteriljusen våga tända ljus i till exempel hallen och fönstren trots gardiner, barn och husdjur.

Många har frågat efter de fina små värmeljusen och nu har även dom kommit in. Självklart funkar även dom med vår fjärrkontroll.

[Värmeljus [139kr] blockljus fr199kr

Vi har öppet butik och cafe 10-16 idag.

Välkommen!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s