Pepp och nystart

Nämen halloj helg då hörni.Japp, då är alla sex lavendelplantor planterade ner i jorden .

Brukar gruva mej ett tag innan jag tar tag i allt grävande även om jag tycker att det är riktigt härligt när jag väl är ute med arbetsbyxan och stövlarna på.

Augusti ger mej massor av pepp och en känsla av nystart.Precis som vanligt när jag är i gång med något projekt så har jag svårt att sluta. Hann med en del annat när jag ändå var igång med lavendelplantorna …

Av bara farten plockade jag in alla stora fejkväxter och krukorna som de stått i under sommaren. Bytt ut krukorna till korgar och fyllde dom med barrväxter.

När jag ändå hade ångan uppe så åkte alla loungemöbler,parasoller och solsängar in i stugan. Spireabuskarna vid brevlådan friserades så brevbäraren ska komma fram hej åhå.

Härligt att vara klar med i alla fall en del av allt som ska hinnas innan hösten är här.Hur känner ni nu när trädgården ska börja förberedas inför hösten?

Senare så behöver de tio stora palmerna och två Bouganvillas grävas upp ur sina sommarkrukor, planteras i murarhinkar för att vinter förvaras vid det stora fönstren på övervåningen, men än så länge så får dom stå ute ett tag till .

[Utanför utbyggnaden på baksidan har Bouganvillan växt i sommar]

In och smygstarta helgen med en sväng i våra 11 rum & kök.

[Nya terrakottakrukor från Italien i butiken åsså några stämningsfulla lyktor]

Hitta dina personliga favoriter , botanisera bland vårt handplockade mode och njut av en god måltid eller nybakat fika i vårt mysiga Cafe Victoria.

[Cafe Victoria]

Ha en fin start på helgen vänner!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s