Cafe Victoria

Visste du att det flesta av våra bakverk bakas av oss i vårt kök.

Jajamensan, sisådär ett tjugotal sorter, Chokladgoding, Citronkladdkaka, Morotskaka, Maränger, Syltkakor och mycket mer. Det vi inte har plats för att baka kommer punfärskt från Vännäs hembageri varje morgon.

Prinsesstårtor, Wienerlängder, Glasswienerbröd, Grodor, Chokladbiskvier, Jordgubbstårtor och Punchrullar. Självklart bakas allt från grunden utan konstigheter.

Vi gör 32000 räkmackor med handskalde räkor varje år , ett gäng baguetter med grillad kycklig eller handskalade räkor och vår egen skagenröra. Våra mindre vegetariska mackor och de med ost och rökt skinka på vårt eget rågbröd är poppis också för att nämna några.

En meny med varm mat har vi också och en med våra fräscha sallader. Caesarsallad, Räksallad, Vegetarisk och en med Heta räkor i vår egen chiliolja.

Vårt kaffe är av högsta kvalitet och ekologiskt.

Nu under sommaren utökar vi vår meny med glass från Sia, Affogato italiensk dessert av esperesso och vanlijglass och vår egen islatte.

Allt på sortimentet går såklart även att få som takeaway, bra va.I höst firar Cafe Victoria tjugosju år, bara en sån sak!

Varmt välkommen in till våra tre rymliga rum & kök.

Vi har öppet 10-18 måndag-fredag och 10-16 lördagar ,12-16 söndagar .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s