Lördag

Jag har upptäckt ännu en ganska märklig egenskap hos mej själv,så här under semestern .

Jag förundras över kvinnor som kan ha en pytteliten handväska. Kan tänka mej att där i ligger det en telefon,ett läppstift och en bilnyckel med en liten, liten diskret nyckelring på.

Rund väska finns i butiken nu.

Själv har jag till vardags en rejäl handväska,jag skulle utan problem kunna överleva på en öde ö ett bra tag, lägg till Vilma, Daniel och de två bonusbarnkillarna så skulle även dom klara sej.

Det är som om jag är kvar i tiden med småbarn på nåt vis. En bunt servetter måste vara med i väskan,undrar varför när vi har tre tonåringar. Vad ska dom göra,kladda med maten…?

Väskan finns i Victorka home .

En proteinbar,eventuellt två eller tre ( om iså fall ) ifall vad ? Om det plötsligt skulle vara tomt i kylar,frysar och gå-in-skafferi.

En nyckelknippa som får fångvaktarna på Alcatraz att kasta avundsjuka blickar .

Lägg till en necessär med Alvedon, ögondroppar och Novalucol och en annan med solskydd och läppstift . En börs med växel till jobbet ligger också på botten. Självklart ligger det också ett par hörlurar i en ficka och laddare till både hörlurar och telefon.

Nån liten pytteväska lär det inte bli för mej men däremot så älskar jag den här snygga nätta middagsväskan. Använder den ofta när vi äter ute eller är bortbjudna .

Den har kommit in till butiken igen. Jag

Önskar er en fortsatt härlig helg!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s